Távoli elérés
Távoli elérés

Az épület funkcióinak vezérlése akár mobiltelefonról

Világítás vezérlés
Világítás vezérlés

Kényelmi és takarékos megoldások

Redőnyvezérlés
Redőnyvezérlés

Motoros eszközök teljeskörű vezérlése

Fűtés - Hűtés
Fűtés - Hűtés

Helyiségenkénti fűtés - hűtés vezérlés

Biztonság

Riasztó és kamerarendszerekkel összehangolt működés

RGB vezérlés
RGB vezérlés

Alakítsa ki hangulatának megfelelő világítási beállításait

Multiroom
Multiroom

Központi hangelosztó rendszer

Öntözés vezérlés
Öntözés vezérlés

Automatikus öntözés, időjárástól és napszaktól függően

Previous Next Play Pause
Távoli elérés Távoli elérés
Világítás vezérlés Világítás vezérlés
Redőnyvezérlés Redőnyvezérlés
Fűtés - Hűtés Fűtés - Hűtés
Biztonság Biztonság
RGB vezérlés RGB vezérlés
Multiroom Multiroom
Öntözés vezérlés Öntözés vezérlés

DPBRLCD02 mov

Domintell az elmúlt 35 év alatti fejlődése során, épületautomatizálási rendszerével, amely innovatív, egyszerű, moduláris és ezért könnyen telepíthető, tökéletes referenciává nőtte ki magát. A megoldásaink lehetővé teszik az aktív energia megtakarítást, és a világítás, fűtés, szellőztetés, redőnyök, kapuk és  hi-fi berendezések egy rendszerként történő kezelését.

Ezt megteheti, akár központilag egy érintőképernyőn keresztül, vagy ha távol van házától, egy tablet, vagy okostelefon segítségével is. A Domintell rendszert választva, otthona magas energiahatékonyságot, komfortot, biztonságot és automatizáltságot biztosít a lakók számára.

Nézze meg, hogy a Domintell épületautomatizálási rendszer mit tehet Önért.   

Biztonság
biztonsag
Gazdaságosság
gazdasagossag
Komfort
base-eclairage

demo haz kk

Gyakorlatban

Domintell az épület automatizálás, épületfelügyelet és az épületautomatika területén. Néhány példán keresztül bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket is rejt a házának az automatizálása.


 Bővebben...

Biztonság

face26Induljunk ki a riasztásból.

Természetesen, ha a riasztó megszólal, akkor már általában késő. A folyamatosan fejlődő elektromos hálózatnak köszönhetően a megelőzési elv ma már elérhető opció.

Ez az, amiről a jelenlétszimuláció is szól.

A rendszer megvizsgálja és megtanulja az otthonában való tartózkodása alatt a szokásait (mikor kapcsolja be vagy ki a rádiót, a TV-t , lámpákat, stb.) és amint a jelenlétszimuláció aktiválásra kerül, az eltárolt adatok alapján úgy kapcsolgatja az áramköröket, mintha Ön otthon tartózkodna. A jelenlét szimuláció nagyon sok esetben elég szokott lenni a betörők elriasztásához.

Felmerülhet a kérdés, hogy rendben, de mi van akkor, ha mégsem sikerült eltántorítani a betörőt a lakásba történő behatolástól? Ekkor szükséges, a riasztó is megszólalhat és néhány kis meglepetés aktiválódik, amint a behatolás megtörtént: minden lámpa felkapcsolódik, a redőnyök felmennek, a kerti lámpák elkezdenek villogni, stb. A DOMINTELL rendszer lehetőséget nyújt az egyszerű 'meglepetések' programozására.

A biztonság abból a szempontból is fontos, hogy távozás után minden berendezés, aminek kikapcsolva kell lennie, ki is legyen kapcsolva. Az esetleges víz, tűzkár vagy egyéb érzékelés esetén üzenetet küld a mobiltelefonra.  

< Vissza az előző oldalra

Niko szerelvény

 

Niko szerelvény a tökéletes választás egy épületautomatizálási rendszer vezérléséhez. A kiemelkedő 4 év garanciájával és 31 féle választható keretével és megjelenésével, előkelő helyet foglal el az európai szerelvények piacán.

 

oktatasIngyenes oktatás

Vegyen részt ingyenes műszaki bemutató előadásunkon! Az Architechnik Kft., mint az épületautomatizálási piac meghatározó szereplője, a nagy érdeklődésre való tekinettel műszaki előadássorozatot hírdet:
Az intelligens otthon címmel. 

Bővebben...

 

  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko