Távoli elérés
Távoli elérés

Az épület funkcióinak vezérlése akár mobiltelefonról

Világítás vezérlés
Világítás vezérlés

Kényelmi és takarékos megoldások

Redőnyvezérlés
Redőnyvezérlés

Motoros eszközök teljeskörű vezérlése

Fűtés - Hűtés
Fűtés - Hűtés

Helyiségenkénti fűtés - hűtés vezérlés

Biztonság

Riasztó és kamerarendszerekkel összehangolt működés

RGB vezérlés
RGB vezérlés

Alakítsa ki hangulatának megfelelő világítási beállításait

Multiroom
Multiroom

Központi hangelosztó rendszer

Öntözés vezérlés
Öntözés vezérlés

Automatikus öntözés, időjárástól és napszaktól függően

Previous Next Play Pause
Távoli elérés Távoli elérés
Világítás vezérlés Világítás vezérlés
Redőnyvezérlés Redőnyvezérlés
Fűtés - Hűtés Fűtés - Hűtés
Biztonság Biztonság
RGB vezérlés RGB vezérlés
Multiroom Multiroom
Öntözés vezérlés Öntözés vezérlés

DPBRLCD02 mov

Domintell az elmúlt 35 év alatti fejlődése során, épületautomatizálási rendszerével, amely innovatív, egyszerű, moduláris és ezért könnyen telepíthető, tökéletes referenciává nőtte ki magát. A megoldásaink lehetővé teszik az aktív energia megtakarítást, és a világítás, fűtés, szellőztetés, redőnyök, kapuk és  hi-fi berendezések egy rendszerként történő kezelését.

Ezt megteheti, akár központilag egy érintőképernyőn keresztül, vagy ha távol van házától, egy tablet, vagy okostelefon segítségével is. A Domintell rendszert választva, otthona magas energiahatékonyságot, komfortot, biztonságot és automatizáltságot biztosít a lakók számára.

Nézze meg, hogy a Domintell épületautomatizálási rendszer mit tehet Önért.   

Biztonság
biztonsag
Gazdaságosság
gazdasagossag
Komfort
base-eclairage

demo haz kk

Gyakorlatban

Domintell az épület automatizálás, épületfelügyelet és az épületautomatika területén. Néhány példán keresztül bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket is rejt a házának az automatizálása.


 Bővebben...

Villamosmérnök feladata

automatizalasi mérnökAz építész és a villamos mérnők kapcsolata nagyon fontos. Akár az építész vagy az Ön által választott villamosmérnök feladata több megoldást ajánlani:

Hagyományos villanyszerelés,
Automatizált rendszert a DOMINTELL-el

Az Ön villamosmérnöke feltehetően ismeri a különböző elérhető termékek és megoldások széles skáláját, így a megfelelő megoldást javasolja. Ő ismeri az Ön mindennapos elvárásait és ez alapján megfelelő tájékoztatást nyújt.

Az épületautomatizáló szakember birtokában van az a tudás, amit folyamatosan továbbfejleszt, és lehetőséget ad arra, hogy a legmegfelelőbb rendszert kiválassza az Ön számára.

Az elektromos rendszer nem csak kihúzott kábelekből áll. Az épületautomatizáló mérnök meghatározza a beépítési és programozási időt is. A DOMINTELL rendszerrel jelentős időmegtakarítás érhető el mind a két intervallumban. A gyártóknak a mérnökök közvetlen támogatása a legfontosabb.

Az oktatások lehetnek termék vagy felhasználóoldali oktatások, amikor csak szükség van rá a mi technikai csapatunk elérhető.

Vigyázat!

Az épületautomatizáló szakemberek időbeosztása sokkal szorosabb, mint a hagyományos villamosmérnököké, tehát még időben keressen fel egyet!

< Vissza az előző oldalra

Niko szerelvény

 

Niko szerelvény a tökéletes választás egy épületautomatizálási rendszer vezérléséhez. A kiemelkedő 4 év garanciájával és 31 féle választható keretével és megjelenésével, előkelő helyet foglal el az európai szerelvények piacán.

 

oktatasIngyenes oktatás

Vegyen részt ingyenes műszaki bemutató előadásunkon! Az Architechnik Kft., mint az épületautomatizálási piac meghatározó szereplője, a nagy érdeklődésre való tekinettel műszaki előadássorozatot hírdet:
Az intelligens otthon címmel. 

Bővebben...

 

  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko