Távoli elérés
Távoli elérés

Az épület funkcióinak vezérlése akár mobiltelefonról

Világítás vezérlés
Világítás vezérlés

Kényelmi és takarékos megoldások

Redőnyvezérlés
Redőnyvezérlés

Motoros eszközök teljeskörű vezérlése

Fűtés - Hűtés
Fűtés - Hűtés

Helyiségenkénti fűtés - hűtés vezérlés

Biztonság

Riasztó és kamerarendszerekkel összehangolt működés

RGB vezérlés
RGB vezérlés

Alakítsa ki hangulatának megfelelő világítási beállításait

Multiroom
Multiroom

Központi hangelosztó rendszer

Öntözés vezérlés
Öntözés vezérlés

Automatikus öntözés, időjárástól és napszaktól függően

Previous Next Play Pause
Távoli elérés Távoli elérés
Világítás vezérlés Világítás vezérlés
Redőnyvezérlés Redőnyvezérlés
Fűtés - Hűtés Fűtés - Hűtés
Biztonság Biztonság
RGB vezérlés RGB vezérlés
Multiroom Multiroom
Öntözés vezérlés Öntözés vezérlés

DPBRLCD02 mov

Domintell az elmúlt 35 év alatti fejlődése során, épületautomatizálási rendszerével, amely innovatív, egyszerű, moduláris és ezért könnyen telepíthető, tökéletes referenciává nőtte ki magát. A megoldásaink lehetővé teszik az aktív energia megtakarítást, és a világítás, fűtés, szellőztetés, redőnyök, kapuk és  hi-fi berendezések egy rendszerként történő kezelését.

Ezt megteheti, akár központilag egy érintőképernyőn keresztül, vagy ha távol van házától, egy tablet, vagy okostelefon segítségével is. A Domintell rendszert választva, otthona magas energiahatékonyságot, komfortot, biztonságot és automatizáltságot biztosít a lakók számára.

Nézze meg, hogy a Domintell épületautomatizálási rendszer mit tehet Önért.   

Biztonság
biztonsag
Gazdaságosság
gazdasagossag
Komfort
base-eclairage

demo haz kk

Gyakorlatban

Domintell az épület automatizálás, épületfelügyelet és az épületautomatika területén. Néhány példán keresztül bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket is rejt a házának az automatizálása.


 Bővebben...

Gazdaságosság

megtakaritasEnergia megtakarítás az intelligens otthonban

Fontos kiemelni az energiatakarékossági szempontokat:

pl. sok energia megtakarítható, ha nyitott ablaknál automatikusan kikapcsol a fűtés vagy leáll a klíma a helységben vagy a világítások maximális teljesítménye 90%-ra korlátozva van.

Egy német kimutatás szerint egy épületautomatizálással kialakított házak energia megtakarítása kb. 20% évente. Tehát ha utána számolunk, akkor egy fűtésre, hűtésre, világításra, sötétítésre kialakított épületautomatizálási rendszer megfelelő beállításokkal 7-8 év alatt megtérülhet.
Energiát takaríthatunk meg a sötétítők (zsaluziák, redőnyök) megfelelő hőmérséklettel összehangolt működésével is. A helyiségenkénti hőmérséklet 

energiatakarekosszabályzásnak köszönhetően a benapozástól és a helyiség beállított hőmérsékletétől függően próbáljuk meg csökkenteni a felmelegedést nyáron. Természetesen jelen automata redőnymozgatások a riasztórendszerrel összehangoltan működnek, azaz csak távollét esetén aktiválódik ez a funkció.

A riasztó nem csak ezt a funkciót aktiválja, hanem nyári állapotkor a beállított hőmérsékleti értékeket minden helységben 2 fokkal magasabbra állítja (télen alacsonyabbra), melyet akár okostelefonon keresztül (3G vagy 4G) visszaállíthatunk hazaérkezésünk előtt. A világítások 90%-os maximalizált fényereje szintén megtakarítást eredményez, nem is beszélve a teljeskörű fényerőszabályzásról. A fények éjszaka a közlekedőkön csak 20%-on világítanak, a mozgásérzékelőknek köszönhetően csak ott világítanak a fogyasztók, ahol ez valóban szükséges…

 

< Vissza az előző oldalra

Niko szerelvény

 

Niko szerelvény a tökéletes választás egy épületautomatizálási rendszer vezérléséhez. A kiemelkedő 4 év garanciájával és 31 féle választható keretével és megjelenésével, előkelő helyet foglal el az európai szerelvények piacán.

 

oktatasIngyenes oktatás

Vegyen részt ingyenes műszaki bemutató előadásunkon! Az Architechnik Kft., mint az épületautomatizálási piac meghatározó szereplője, a nagy érdeklődésre való tekinettel műszaki előadássorozatot hírdet:
Az intelligens otthon címmel. 

Bővebben...

 

  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko
  • Niko