Bannieredtsc

gyik

Műszaki GyIK

1. A Domintell milyen szabványokkal kompatibilis?
A Domintell szabványai megfelelnek az ipari felhasználásnak, repülőtéri alkalmazásoknak stb.

2. Hogyan támogatja a vállalat a kivitelezőket?
Az Architechnik Kft. oktatásokat szervez a kivitelezőknek, tervezőknek. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a következő oktatási időpontot egyeztetni tudjuk Önnel. Oktatásainkról bővebben... Ezen kívül a technikusaink technikai segítséget is nyújtanak a meglévő projektekhez is.

3.Milyen segítséget tudnak adni a bemutatóimhoz?
Vannak bemutató eszközeink, de lehetőség van arra is, hogy időpont egyeztetés után a bemutatótermünkben tartsunk Önnek vagy ügyfelének egy bemutatót.

4. Milyen garancia van a termékekre?
5 év garanciát adunk a master modulra és 2 évet a többi eszközre.

5. A felhasználónak mindíg hívnia kell egy szakembert, ha változtatni szeretne valamit a rendszer programozásán?
Nem. A beállítások elvégezhetőek a különböző modulokon, a szoftvert pedig a felhasználó számítógépére lehet telepíteni. Bármennyire is előképzett a felhasználó, a legmegfelelőbb egy képesítéssel ellátott szakembert megbízni a változtatások végrehajtásához.

6. Lehet más fajta vezetéket használni buszkábelként?
A Domintell vezeték használata ajánlott. De lehetőség van más kábel használatára is, melynek következőek a paraméterei: 1mm² csavart vagy nem csavart érpár (áramellátás), maximum ellenállás: 35 ohm / km. A 0.8 mm² csavart érpár, maximum ellenállás 75 ohm/km, impedancia jellemzője 100 ohm, maximum közös kapacitása 48pF, hígulás 1 Mhz-en 2.1 dB maximum.

7. Hogy állítja be illetve programozza a rendszert?
A rendszert egy felhasználóbarát PC program segítségével kelthető életre. Ez minden Domintell rendszerhez ingyenesen jár.

< Vissza az előző oldalra